Μετακομίζει Χαλκίδα η Κηφισιά!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η βόμβα έχει πυροδοτηθεί και είναι έτοιμη να σκάσει καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των τοπικών φορέων της Χαλκίδας και της διοίκησης της Κηφισιάς βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Μπορεί όλες οι λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως η διοίκηση της ομάδας θα παραμείνει η ίδια και του χρόνου, καθώς δεν συζητάνε για παραχώρηση μετοχών, αλλά για μετακόμιση της έδρας της ομάδας στη Χαλκίδα.

Το πακέτο των μετοχών θα παραμείνει στην οικογένεια Δημουλά που αποτελεί την εγγύηση για την παρουσία της ομάδας στην Α1 τα τελευταία χρόνια…

Άλλωστε, ο σχεδιασμός στην ΑΕΝΚ ήδη ξεκίνησε με το τιμόνι της ομάδας να παραμένει στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Η κίνηση της μετακόμισης στη Χαλκίδα γίνεται επειδή οι άνθρωποι της Κηφισιάς θεωρούν πως η τοπική κοινωνία θα αγκαλιάσει την ομάδα όπως έκανε με τον Ίκαρο Χαλκίδας όταν σε κάθε εντός έδρας ματς το γήπεδο ήταν κατάμεστο από 2000 θεατές.

Το σίγουρο είναι πως ο βαθμός ανταγωνιστικότητας του χρόνου στην Α1 θα είναι μεγαλύτερος, αφού ανέβηκαν από την Α2 η Καβάλα και ο Αρκαδικός που σημαίνει ότι στη μεγάλη κατηγορία θα βρίσκονται δύο ακόμα ομάδες με κόσμο.

Έτσι, η Κηφισιά έψαχνε μια ακόμα πιο δυνατή έδρα που μπορεί να της την προσφέρει η Χαλκίδα. Κατά πάσα πιθανότητα το νέο όνομα της ομάδας θα είναι το ΑΕΝΚ Χαλκίδος.

Προτεινόμενα Άρθρα