"Μένω στην Μπάγερν"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του

Αρχικά ήρθαν οι διαδοχικές ήττες. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν έντονα οι φήμες ότι έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι και έπειτα ακολούθησε η προτροπή του Φραντς Μπεκενμπάουερ («Πρέπει να αποσαφηνίσει άμεσα τι θα κάνει»). Οπότε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του:

«Το έχω πει ήδη 200 εκατομμύρια φορές: Εδώ θα είμαι και του χρόνου», ήταν η πρώτη ατάκα του σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο των Βαυαρών, για να προσθέσει: «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και για μένα είναι ένα όνειρο το ότι βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο». Κατά συνέπεια απορίες δεν υπάρχουν πλέον για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν για τη σεζόν 2015-’16.

Βέβαια υπάρχει και ο επαναληπτικός με τη Μπαρτσελόνα, για τον οποίο είπε: «Ο κόσμος απαιτεί από εμάς να επιτεθούμε. Ωστόσο, είδατε όλοι ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να έχουμε κοντρόλ ρυθμό. Είμαστε η Μπάγερν και ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες για ανατροπή».

Προτεινόμενα Άρθρα