«Υψηλό το επίπεδο της ομάδας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Σημαντικό ότι έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας»

Ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στον ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσιάρας. Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σήμερα το πρωί και εκτός όλλων των άλλων, αναφέρθηκε και στη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ.

Για την πρώτη γεύση που παίρνει από την ομάδα τις τελευταίες μέρες: «Για μένα ήταν μια ωραία εμπειρία να ζήσω την ομάδα από κοντά στο Ρέθυμνο. Οι σχέσεις των παικτών είναι εξαιρετικές και αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.Τα παιδιά έκαναν μία καταπληκτική προσπάθεια μέσα στην χρονιά. Το κλίμα είναι πολύ καλό Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί για αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ».

Για τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι όμως επίσης δύσκολο να κάνουμε τώρα κάποια πρόβλεψη. Είναι πολύ δυνατά παιχνίδια τα οποία θα κριθούν στην επαφή και την τακτική. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι δυνατή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Προτεινόμενα Άρθρα