Εκτός ο τιμωρημένος Γεωργιάδης

από AllAboutARIS

Ωστόσο από το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης, που έχει συμπληρώσει τις επτά κίτρινες κάρτες.

Με καμία απουσία εκτός του Γεωργιάδη θα παραταχθεί η ομάδα του ΑΡΗ κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή(10/5 17:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά το ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέρει:

“Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν και σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (10/05, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για μια ακόμη μέρα έριξε το βάρος στην τακτική, καθώς και στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Να θυμίσουμε ότι από το κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης. Ο 32χρονος πλάγιος αμυντικός με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη συμπλήρωσε τις επτά.    

Για αύριο, Σάββατο, η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας”.

Προτεινόμενα Άρθρα