Τα "ρέστα" τους οι γυναικες στην Γλυφάδα

από AllAboutARIS

Τον πιο κρίσιμο αγώνα τους δίνουν τα κορίτσια του ΑΡΗ με αντίπαλο την Γλυφάδα αφού θέλουν να παραμείνουν στην Α Εθνική.

Η γυναικεία ομάδα των “κιτρίνων” χρειάζεται την νίκη για να παραμεινει στην κατηγορία, πρόλα αυτά θα  έχεις στραμμένη την προσοχή της στον αγώνα ΑΟ Χανίων-Βόλος 2004 καθώς τα αποτελέσματα του αγώνα την ενδιαφέρουν.

H σχετική ενημέρωση της  επίσημης σελίδας του τμήματος στο facebook αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ μας παίζει τον πιο κρίσιμο φετινό του αγώνα με την ΑΕ Γλυφάδας.

Ο ΑΡΗΣ για να παραμείνει στην Α Εθνική,θέλει μία ισοπαλία μέσα στην ΑΕ Γλυφάδας εφόσον ο ΑΣ Βόλος 2004 χάσει μέσα στον ΑΟ Χανίων. Και υπάρχει άλλη μία περίπτωση,όπου ο ΑΡΗΣ για να παραμείνει στην Α Εθνική,θέλει νίκη μέσα στην ΑΕ Γλυφάδας εφόσον ο ΑΣ Βόλος 2004 κάνει ισοπαλία μέσα στον ΑΟ Χανίων.

Επίσης αν ο ΑΡΗΣ χάσει μέσα στην ΑΕ Γλυφάδας πέφτει στην Β Εθνική,ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο ΑΣ Βόλος 2004 και αν ο ΑΣ Βόλος 2004 νικήσει μέσα στον ΑΟ Χανίων,πάλι πέφτει ο ΑΡΗΣ στην Β Εθνική ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο ΑΡΗΣ.
Και η ΑΕ Γλυφάδας και ο ΑΟ Χανίων είναι στην ουσία αδιάφορες.

Οι κίτρινες θα φύγουν με λεωφορείο από το Κλεάνθης Βικελίδης,το μεσημέρι του Σαββάτου 9/5/2015 για να πάνε στην Αθήνα και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Και μετά το τέλος του αγώνα στις 10/5/2015 θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΡΗΣ μας παίζει εναντίον της ΑΕ Γλυφάδας εκτός έδρας στις 10/5/2015 στις 16:00 στο Α’ Δημοτικό γήπεδο της Γλυφάδας,για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής 2014-2015.
Επίσης την ίδια μέρα και ώρα θα γίνει και ο αγώνας που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ,ο αγώνας ΑΟ Χανίων-ΑΣ Βόλος 2004 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς,στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

10/5/2015 στις 16:00 στο Α’ Δημοτικό γήπεδο της Γλυφάδας ΑΕ Γλυφάδας-ΑΡΗΣ
Διαιτητής:Βλαντής Χρήστος(ΕΠΣ Πειραιά)
Α’ Βοηθός:Κουτσούμπου Παναγιώτα(ΕΠΣ Πειραιά)
Β’ Βοηθός:Βογιατζιδάκη Χαρίκλεια(ΕΠΣ Πειραιά)
Παρατηρητής:Ρώσση Γεωργία(ΕΠΣ Αθηνών)”.

Προτεινόμενα Άρθρα