Από τον ΑΡΗ στην… Λειψία (pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο πρώην πρωταθλητής με την Κ20 του ΑΡΗ, Τζόναθαν Μούτσα συνεχίζει την καριέρα του στην Γερμανική Λειψία

Ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βρεθεί όπου τον οδηγήσουν τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μία βόλτα στο διαδίκτυο μας…έριξε πάνω σε έναν πρωταθλητή με την φανέλα της Κ20 του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Τζόναθαν Μούτσα που έχει μεγαλώσει στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και ποδοσφαιρικά στον ΑΡΗ.

Μάλιστα ήταν μέλος της καλής φουρνιάς που πήρε τν τίτλο του πρωταθλητη υπό την καθοδήγηση του Νίκου Πασσιαλή. Μετά τον ΑΡΗ, βρέθηκε στην Καλλονή την χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στην Λίγκα, αλλά δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και πλέον βγάζει το…ψωμί του στην Γερμανία.

Παρέα του μάλιστα είναι δυο ελληνόπουλα ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος και ο Χρήστος Παπαδημητρίου που επίσης αγωνίζονταισ την ομάδα της Λειψίας στις χαμηλές κατηγορίες της Γερμανίας που όμως αν και ερασιτεχνικές είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες από ομάδες που…λέγονται ΠΑΕ στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Τζόναθαν Μούτσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην Γερανία, εκτός βέβαια και αν προκύψει καποιο πολύ καλό ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Για τον ΑΡΗ διαβάζει και ενημερώνεται κυρίως μέσω του διαδικτύου και το AllAboutARIS (για να ευλογήσουμε τα γένια μας) και σε κάθε περίπτωση τα δυο χρόνια που λείπει προσπαθεί να αντιληφθεί πώς έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Οι ευχές για επιστροφή στον φυσικό χώρο του συλλόγου αυτονόητες, αν και πιστεύει ότι άξιζε και στον ίδιο μία…επαγγελματική ευκαιρία. ίσως φυσικά υπάρξει στο μέλλον…

Προτεινόμενα Άρθρα