Με ένα σμπάρο…

από AllAboutARIS

Έχοντας στη διάθεση του 200 εκατομμύρια ευρώ, μόνον για μεταγραφές, ο Λουϊς Φαν Χάαλ, ετοιμάζεται να πάρει πακέτο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Μάτς Χούμελς και τον Ιλκάι Γκιντογκάν.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Daily Express», ο Ολλανδός μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων», αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του συμπατριώτη του Μέμφις Ντεπάϊ, που απέκτησε από την Αϊντχόβεν, φέρεται να έχει συμφωνήσει αρχικά με τον Ιλκάι Γκιντογκάν. Ο τελευταίος έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί  την μετακίνηση του, καθώς απάντησε αρνητικά στην όποια πρόταση ανανέωσης  που έγινε από τους Βεστφαλούς του Ντόρτμουντ.

Όμως ο Φαν Χάαλ έχει ήδη …εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και για τον Χούμελς, οπότε προσφέρει ζεστό χρήμα στην Μπορούσια, ώστε να τον κάνει δικό του, πακέτο με τον Γκιντογκάν. Επιθυμεί να πάρει τους καλύτερους, για τις θέσεις κλειδιά της ομάδας του, οπότε θα πρεσάρει δυνατά τους ανθρώπους της Μπορούσια μέχρι το τέλος του μήνα, για να τους εντάξει στη δύναμη της Μάντσεστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα