"Πογκμπά, έλα στην Μπαρτσελόνα"

από AllAboutARIS

Ο μέσος της Γιουβέντους αποτελεί ένα από τα πιο «ζεστά» ονόματα τη φετινή περίοδο και παρότι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, έχει τονίσει επανειλημμένως πως δεν πωλείται, αναμένεται να γίνει… μάχη το ερχόμενο καλοκαίρι για την υπογραφή του.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι η Μπάρτσα, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές ή να δηλώσει καινούριους παίκτες, μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 όταν κι εκπνέει η ποινή που της έχει επιβληθεί.

Παρόλα αυτά, οι «μπλαουγκράνα» δεν πτοούνται από το παραπάνω γεγονός και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού άσου, με τον Νεϊμάρ να τονίζει πως θα είναι πέρα για πέρα ευπρόσδεκτος στο «Καμπ Νου».

«Θα ήταν ευπρόσδεκτος στο “Καμπ Νου”. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, είναι πιο νέος από εμένα κι ήδη βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο. Θα τα πήγαινε πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε σχετικά ο Βραζιλιάνος αστέρας.

Υπενθυμίζεται πως οι «μνηστήρες» για τον Πογκμπά είναι πολλοί, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται στο «κόλπο».

Προτεινόμενα Άρθρα