“Υπάρχει μεγάλο άνοιγμα από Γαλανό”

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ Τάσος Οικονόμου με δημόσια τοποθέτηση στην εκπομπή του Δ. Κανελλάκη στο Μετρόπολις μίλησε για το νέο επενδυτή, αλλά και την θητεία Γαλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για το νέο επενδυτή σημείωσε: « Είναι τρίτο οικονομικά μέγεθος πίσω από τους Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να επενδύσει στην ομάδα, ώστε να ανέβει επίπεδο με ένα πλάνο που θα προσδιορίσουν οι ίδιοι. Σε πρώτη φάση να γίνουμε ανταγωνιστικοί και μετά σε βάθος χρόνου να γίνουμε πρωταγωνιστές και γιατί όχι να χτυπήσουμε την δυάδα».

Ο πρόεδρος του ΑΣ ρωτήθηκε και για το θέμα του πορίσματος για τον κ. Γαλανό το οποίο όμως…κόπηκε από την σχετική απομαγνητοφώνηση στο σάιτ του σταθμού, ενώ δεν ανέβηκε και το ηχογραφημένο όπως γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου είπε: “Βρισκόμαστε στην διαδικασία της ανταλλαγής εξωδίκων με τον κ. Γαλανό και περιμένουμε την τελευταία του απάντηση. Πλέον το χειρίζονται οι νομικοί το θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει μεγάλο άνοιγμα”! Μάλιστα σε σχετική ερώτηση του κ. Κανελλάκη αν είναι πάνω από 50.000 ευρώ το άνοιγμα, απάντησε: “Δεν θα μπω σε νούμερα, αλλά ναι είναι μεγαλύτερο από 50.000”.

ΥΓ Δύο ώρες αργότερα για να είμαστε απολυτα δίκαιοι προστέθηκαν οι δηλώσεις για τον κ. Γαλανό, αλλά και το παρακάτω κείμενο: 
Για τη δόση του άρθρου 44: «Εγώ έχω μιλήσει με τους νομικούς του Ερασιτέχνη και μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει θέμα για τον εραστιτέχνη. Γνωρίζω ότι αυτοί που είναι άμεσα θυγόμενοι από αυτό το γεγονος συγκεντρώνουν χρήματα για να ανταποκριθούν. Θα μπορούσαν με ένα  μικροποσό ο καθένας για να εκπληρωθεί αυτή η υποχρέωση. Είμαστε πολύ δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλη η οικογένεια του Άρη και έχουμε ως σκοπό η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Το τι μέλλει γενέσθαι θα δούμε και θα περιμένουμε δύο Κυριακές, όμως τα πράγματα δεν είναι με το μέρος μας. Εμείς κάνουμε ευχή ώστε να έχουμε θετική έκβαση». 
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και η συμφωνία με τον Κάλας τηρείται κατά γράμμα και εύχομαι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Υπάρχουν όλες οι δικλείδες για να μπορέσουμε να είμαστε τακτοποιημένοι και οικονομικά. Μέχρι τελευταίας είναι πληρωμένα τα πάντα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα παίκτες μάνατζερ μέχρι και ξενοδεοχεία είναι τακτοποιημένα».

Προτεινόμενα Άρθρα