Αυτό που πρέπει….

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την 8η συνεχόμενη νίκη τους θέλουν οι «κίτρινοι» απέναντι στην ομάδα της Θράκης

Το προτελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι δίνει για φέτος ο ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλοξενείται στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό (17:00, Libero 107,4), για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν, οι «κίτρινοι» καλούνται να πάρουν ακόμη μία νίκη, την 8η συνεχόμενη, για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο. Φυσικά δεν μπορούν να περιμένουν επιστροφή στην κορυφή από σήμερα, από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός παίρνει άνευ αγώνος την νίκη επί της Καστοριάς.

Πλήρης στην Θράκη, επιστροφή για Φυσέκη

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή του ΑΡΗ στην Αλεξανδρούπολη για την σημερινή αναμέτρηση. Αυτή θα είναι ιδιαίτεερη για τον Γιάννη Φυσέκη, ο οποίος μέχρι τον Γενάρη αγωνιζόταν στον Εθνικό, την φανέλα του οποίου φόρεσε για 5,5 χρόνια.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος.

Μία απουσία για τον Εθνικό

Ως γιορτή είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στον Εθνικό το ματς με τον ΑΡΗ, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αδιάφοροι, καθώς πέραν του κίνητρου, χρειάζονται ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσουν οριστικά την παραμονή τους. Ο Βασίλης Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει μονάχα στον Φλώρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το σημερινό παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα