Διακοπή τελικά μόνο στο Παλέ κ. Αναστόπουλε;

από AllAboutARIS

Κάποιοι τελικά βλέπουν με συγκεκριμένα γυαλιά ή καλύτερα έχουν δισταγμό να επιβάλλουν τον κανονισμό σε συγκεκριμένα γήπεδα. Αντιθέτως σε ορισμένα άλλα, διακόπτουν έναν αγώνα επειδή… δεν βγήκαν εντός 10 λεπτών οι φίλαθλοι αλλά σε 15.

Ακόμα ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό αποτέλεσε… διαφήμιση για το άθλημα όταν αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων αποφάσισαν  να κάνουν… ντου στον αγωνιστικό χώρο για να «αποθεώσουν» τον παλιό παίκτη της ομάδας τους Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έκανε νόημα ότι δεν τους άκουγε.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια, οι οπαδοί στο παρκέ και γενικά ένας… κακός χαμός. Τι έκανε όμως ο διαιτητής Αναστόπουλος;

Απολύτως τίποτα. Καμία διακοπή, απλά εκκενώθηκε μία κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.Την ίδια στιγμή που στο ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. εκκένωσε όλο το γήπεδο επειδή ένα… χαρτάκι ή κάτι, τον ακούμπησε στο κεφάλι ή έτσι κατάλαβε ο ίδιος.

Εκκένωσε ένα γήπεδο 5.000 για ένα… αντικείμενο ενώ για εισβολή στο παρκέ, ένα κομμάτι πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Και δεν ξέρουν αν αυτοί που ήταν εκεί βγήκαν από το γήπεδο.  Ο αγώνας διεκόπη για 30 λεπτά, οι δύο ομάδες τελικά συμφώνησαν να συνεχιστεί ο αγώνας (σας θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως το ίδιο έλεγαν ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ; Αλλά ο κ. Αναστόπουλος είχε άλλη γνώμη) και ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού.

Άραγε η ΚΕΔ τώρα θα κάνει δηλώσεις, τα λαλίστατα μέλη της, για τους διαιτητές; Ή τις κρατάνε μόνο για τον ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα