Κατατέθηκε ο ισολογισμός έναρξης της εκκαθάρισης

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Παρά τα όσα αναπαράγονται καθημερινά η ομάδα του κ. Ρούσου που είχε αναλάβει το λογιστικό κομμάτι ολοκλήρωσε νωρίτερα από τα προβλεπόμενα την δουλειά της.

Την στιγμή που καθημερινά ο καθένας βαφτιζεται νομικός ή λογιστής και…γνωμοδοτεί για την εκκαθάριση, η λογιστική ομάδα που έχει αναλάβει το κομμάτι της εκκαθάρισης ολοκλήρωσε νωρίτερα από το προβλεπόμενο την δική της δουλειά και κατέθεσε τον ισολογισμό έναρξης της εκκαθάρισης πριν βγει ο Απρίλιος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα το έχει κάενι από τις αρχές Απριλίου παίρνοντας και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Η διοίκηση Κάλας παρά την απίστευτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση με την οποία παρέλαβε τον “φάκελο” της εκκαθάρισης προσπαθεί να προλάβει όποια χρονικά περιθώρια έχει και σε κάθε περίπτωση είναι θετικό ότι ο ισολογισμός έναρξης της εκκαθάρισης κατατέθηκε και πλέον το λόγο έχουν οι νομικοί για να…αποκρούσουν τις όποιες προσπάθειες τριτανακοπών προκύψουν.

Φυσικά όλα αυτά αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν θα έχουν καμία ουσία για φέτος, αν δεν επιτευχθεί αγωνιστικά η άνοδος. Στον τομέα της εκκαθάρισης- τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση- το όλο θέμα προχωράει όπως πρέπει, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει και η άνοδος να “σφραγιστεί” μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα