Νίκησε, αλλά…(pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι είχαν πολλές ευκαιρίες και… περιορίστηκαν στο 3-0 κόντρα στον Έβρο Σουφλίου.

Ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ στο 41 με προβολή του Καπνίδη μετά από ωραία σέντρα του Γεωργιάδη και αφού προηγουμένως είχαν χαθεί ουκ ολίγες ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Σουνά στο 32. Στο 45 ο Σαμαράς με κεφαλιά μετά απο φάουλ του Σουνά “κλείδωσε” τη νίκη πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει για ένα ακόμα γκολ, είχε αρκετές ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Νάκα στο 83, για να πετύχει τελικά το 3-0 στο 90 με το Νλουντούλου μετά από πάσα του Πόι.

Ο ΑΡΗΣ έκανε το καθήκον του, αλλά η νίκη του Πανσερραικού τον κράτησε στην δεύτερη θέση και πλέον, ελπίζει σε “γκέλα” των Σερρών είτε στο Αγιονέρι, είτε με την Δόξα Δράμας.

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας (46 Φερνάντες), Λιόνης, Σανιά, Καλογέρης, ΝΛουντούλου, Σουνάς(73 Νάκας), Πόι, Καπνίδης(80 Σταυρόπουλος)

Εβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν(70 Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52 Μάτεφ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης,Τοπούζης(73 Αρκάν).

Προτεινόμενα Άρθρα