Κερδίζει και… ελπίζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι για την 7η σερί νίκη τους οι «κίτρινοι»

Ακόμη μία νίκη καλείται να πετύχει σήμερα ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Εβρο Σουφλίου, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την ομάδα της Θράκης στις 17:00 για την 27η αγωνιστική και ελπίζουν μετά το πέρας της, να έχουν επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς προβλήματα

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βλέπει να την ομάδα του να μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, περιμένοντας σήμερα την 7η. Ο 58χρονος τεχνικός δούλεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στην εβδομάδα και θέλει να δει σίγουρα μία καλύτερη εικόνα από εκείνη απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος.

Για ό,τι καλύτερο

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού για τον Εβρο Σουφλίου δεν υπάρχει πλέον, έτσι στερείται στόχων. Μόνον έναν έχει και αυτός να είναι μία πειστική εμφάνιση απέναντι στον ΑΡΗ,ο οποίος αποτελεί κίνητρο για κάθε αντίπαλο. Η ομάδα της Θράκης ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. 

Η αποστολή του Εβρου Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Γαβανάς , Λίτσιος, Τσαπάνης, Κίτσος, Παναγιώτου, Ναθαναηλίδης, Λαμπερνάκης, Εμρέ, Μάτεφς, Βογιατζής, Εφραιμίδης, Γωνιάδης, Σκερλετίδης, Ζαφειρόπουλος, Αντωνιάδης, Δραγανίδης, Τοπούζης, Αμέτ Ερκάν.

Προτεινόμενα Άρθρα