Δυσαρέσκεια της ΚΑΕ για ΕΣΑΚΕ

από AllAboutARIS

Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη, ο ΑΡΗΣ έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό καθώς μετά από αποχή ενός μήνα καλείται τώρα να δώσει δύο αγώνες σε διάστημα τριών ημερών.

Ο ΑΡΗΣ έπεσε “θύμα” των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκου για τα playoffs της Ευρωλίγκα και έμεινε χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για έναν μήνα. Μάλιστα, από τη στιγμή που το ντέρμπι με τους “πράσινους” ορίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ για την Τρίτη (28/4), οι “κίτρινοι” θα έχουν λιγότερο χρόνο ξεκούρασης από τον Παναθηναϊκό.

Ο “πονοκέφαλος” του Δημήτρη Πρίφτη γίνεται ακόμα πιο έντονος μετά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν δύο κομβικοί παίκτες για την ομάδα: ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Τόρεϊ Τόμας. Ένας αγώνας μεταξύ του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού είναι από μόνος του ένας αγώνας ντέρμπι, αλλά στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρίνει και πάρα πολλά όσον αφορά την τελική κατάταξη των δύο ομάδων στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και ο ΑΡΗΣ καλείται να ανταπεξέρθει τόσο στην κούραση, όσο και στα προβλήματα τραυματισμού βασικών παικτών του.

Παράλληλα, οι “κίτρινοι” αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον και ανησυχία τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας του αγώνα της Τρίτης, καθώς στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα, οι επιφυλάξεις τους για τον Αναστόπουλο επιβεβαιώθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι στιγμές που το παιχνίδι έδειχνε να φεύγει κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπαπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα