Άνανδρη επίθεση 50 κρανοφόρων σε δύο οπαδούς του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Για μία ακόμα φορά κάποιοι έδειξαν το απίστευτο θράσος τους, με μία άνανδρη επίθεση που έγινε σήμερα στην οδό Παπαναστασίου όπου 50 άτομα με κράνη, κουκούλες και ρόπαλα επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του ΑΡΗ που βρίσκονταν έξω από το νυχτερινό κέντρο «Παρασκήνιο» όπου πραγματοποιούνταν ο ετήσιος χορός του SUPER 3.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Seleo.gr, οι 50 άνανδροι κρανοφόροι επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του ΑΡΗ που βρίσκονταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, μαχαιρώνοντας τον έναν από αυτούς και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προκαλώντας επίσης ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προφανώς θέλοντας να γλιτώσουν την σύλληψη αλλά και τις αντιδράσεις των οπαδών του ΑΡΗ που βρίσκονταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και αντιλήφθηκαν την άνανδρη επίθεση.

Ακόμα ένα περιστατικό «τυφλής» βίας αλλά και επίδειξη ανανδρίας μιας και 50 κρανοφόροι επιτέθηκαν σε δύο άτομα.

 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή λίγα λεπτά αργότερα όμως σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι οπαδοί του ΑΡΗ αντί να ξεκινήσουν έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των κρανοφόρων, είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση και έδειξαν μία προκλητική συμπεριφορά. Την στιγμή μάλιστα που ένας άτυχος φίλαθλος του ΑΡΗ πήγαινε στο νοσοκομείο, θύμα της άνανδρης επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο, ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του και ευχή όλων να μπορέσει άμεσα να ξεπεράσει οποιοδήποτε κίνδυνο.

Ο χορός του SUPER 3 ματαιώθηκε, μιας και άπαντες ήταν σε ψυχολογική φόρτιση αλλά και αγωνία για τον άτυχο οπαδό του ΑΡΗ που δέχθηκε δύο μαχαιριές.

Η φωτογραφία όπως και το βίντεο είναι από το seleo.gr.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα από το AllAboutARIS.com

Προτεινόμενα Άρθρα