Ατομικό ο Λιόνης

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έριξε το βάρος στην τακτική, όπως επίσης και στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (17:00)με τον Έβρο Σουφλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει:

«Ο Λιόνης, για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) – Αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου (26/04, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για μια ακόμη μέρα έριξε το βάρος στην τακτική, καθώς και στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Ο Μίλτος Λιόνης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις αποφόρτισης.

Για αύριο, Σάββατο, η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Θράκης».

Προτεινόμενα Άρθρα