Έχει ντέρμπι στο Λονδίνο

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι είναι το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει. Ενδιαφέρον και στο Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να «κλειδώσει» μαθηματικά τον τίτλο θα προσπαθήσει η Τσέλσι την Κυριακή, που φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», με τους «μπλε» να θέλουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό σε ένα ακόμη ντέρμπι.

Βέβαια, από τότε που γύρισε στο Λονδίνο ο Μουρίνιο, το ντέρμπι είναι μόνο στα χαρτιά μιας και ο Βενγκέρ δεν έχει καταφέρει ποτέ να επικρατήσει του Πορτογάλου τεχνικού. Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός μετράει επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, με την ομάδα του να έχει πετύχει μόλις έξι γκολ έναντι στα 21 που έχει δεχθεί.

Αγωνιστικά, οι «μπλε» θα περιμένουν μέχρι τέλους τους Λόικ Ρεμί και Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο με τον Ντιέγκο Κόστα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή, που λογικά όμως θα μείνει εκτός.

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες», δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τσάμπερλεϊν, ενώ 50-50 είναι η κατάσταση του Μέρτεσακερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Από την έδρα της Έβερτον θέλει να περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Άρσεναλ και να ανέβει στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα τους Λουίς Φαν Χάαλ αναμένεται να έχει επιστροφές, με τους Κάρικ, Τζόουνς, Ρόχο και Μπλιντ να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Όσο για τα «ζαχαρωτά», αμφίβολοι είναι οι ΜακΚάρθι, Πίεναρ και Οσμάν, που όμως πιθανολογείται ότι θα είναι έτοιμοι την Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα