«Θα βρεθεί ο δρόμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

από AllAboutARIS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με κλιμάκια Βρετανών Εμπειρογνωμόνων, με επικεφαλή τον σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς.

O σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς είναι  ένα σημαντικό πρόσωπο του αγγλικού ποδοσφαίρου.Ήταν πρόεδρος της Premier League μέχρι το 2013, αποτελεί μέλος του συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας και διατέλεσε πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής της.

Η συνάντηση με τον Κοντονή έγινε κατόπιν αιτήματος των Βρετανών, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να μιλήσουν με τον Υφυπουργό για τις δικές τους προτάσεις, καθώς η εμπειρία τους είναι τεράστια.

«Ήταν μια παραγωγική συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό, ο οποίος θέλει να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω θα βρεθεί ο σωστός δρόμος», δήλωσε ο σε Ρίτσαρντς στο gazzetta.gr, το οποίο βρέθηκε στο Υπουργείο, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Το παρών έδωσε και ο νομικός Μόρις Γουότκινς, πρώην μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της Πρέμιερ Λιγκ και πρώην πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος επίσης μίλησε στο gazzetta.gr. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Τρέφω μεγάλη συμπάθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι ας έχουν περάσει 11 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου είχα δει όλα τα ματς της Ελλάδας.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Ο Υπουργός μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν και ελπίζω ότι θα ξαναέρθουμε για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις απόψεις μας», είπε. Μαζί τους βρέθηκε και ο Ρίτσαρντ Άντριους, ειδικός σύμβουλος σε θέματα Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Προτεινόμενα Άρθρα