Το μυαλό στο Σουφλί και μόνο

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι στην Καβάλα μπορεί να κρίνει πολλά όμως οι κίτρινοι οφείλουν να έχουν το μυαλό τους στο δικό τους παιχνίδι για να μην μπλέξουν.

Η 27η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ενδέχεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μάχη της ανόδου από τη στιγμή που στο πρόγραμμα υπάρχει το παιχνίδι της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό. Αν ο Άρης επικρατήσει του Σουφλίου και δεν κερδίσει ο Πανσερραϊκός θα πατήσει στην κορυφή μετά από αρκετό καιρό. Αυτό από μόνο του δημιουργεί τεράστια προσμονή και ενδιαφέρον για το παιχνίδι που θα γίνει στην Καβάλα.

Συζητείται ήδη σε όλα τα στέκια των φίλων του ΑΡΗ, είναι λογικό να έχει… περάσει και στα αποδυτήρια της ομάδας αφού και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι από την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κριθούν πολλά. Αυτό όμως είναι και επικίνδυνο αν το μυαλό τους μείνει μόνο στο τι θα κάνουν οι άλλοι και αποπροσανατολιστούν από το παιχνίδι με τον ομάδα του Έβρου. Μπορεί να μην φοβίζει ο αντίπαλος, είναι όμως σχεδόν αδιάφορος, και χωρίς άγχος που τον κάνει επικίνδυνο. Ειδικά αν το αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ΑΡΗ με χαλαρότητα. Οφείλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, να καθαρίσουν γρήγορα τη νίκη και μετά να ασχοληθούν με τα τεκταινόμενα στην Καβάλα.

Προτεινόμενα Άρθρα