Ο ΆΡΗΣ σε περιμένει…

από AllAboutARIS

Αναγκαίο να μπει περισσότερο στο παιχνίδι του ΑΡΗ ο σενεγαλέζος.

Όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι σκόρπισε φιλοδοξίες στον κόσμο του ΆΡΗ διότι η μεταγραφή του θεωρήθηκε πολύτιμη για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως τα διαδικαστικά γνωστά σε όλους πλέον προβλήματα με την βίζα του τον ανάγκασαν να παραμείνει στον πάγο για αρκετό καιρό και κατά συνέπεια να μην μπορεί να μεταφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο καιρός περνούσε επικίνδυνα με τις αγωνιστικές να τρέχουν και τον ΆΡΗ να τον θεωρεί απαραίτητο για την αγωνιστική του βελτίωση. Πολλοί ήταν αυτοί που κουράστηκαν να τηρούν αυτήν την στάση αναμονής που έτεινε να γίνει εκνευριστική και η ομάδα ξεκίνησε να ψάχνει πιθανούς σταθμούς για τον Σενεγαλέζο, ούτως ώστε να τον κρατήσει ζεστό, μιας και το πρόβλημα παρέμενε άλυτο.

Ο Σίντυ Σανιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΆΡΗ στο παιχνίδι με τον Εθν. Αγιονερίου και τότε όλοι πίστευαν πώς η αγωνιστική άνοδος της ομάδος αν μη τι άλλο θα συνοδευόταν με την παρουσία του  Αφρικανού.  Ωστόσο η δυσκολία προσαρμογής που παρουσιάζει ο 25χρονος αμυντικός χαφ έχει αντίκτυπο και στην ίδια την ομάδα, καθώς υπολογίζεται πάρα πολύ από τη μεριά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και θεωρείται μαζί με τον Γκαέλ Νλουντουλού ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της φετινής προσπάθειας. Βλέποντας κανείς τα παιχνίδια νομίζει πώς ο εν λόγω αθλητής φοβάται να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει και επιβάλλεται ο Σενεγαλέζος στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος να ανεβάσει τα στάνταρ της απόδοσης του προσφέροντας στην ομάδα αυτά που μπορεί και κλείνοντας παράλληλα τα στόματα όλων όσων δικαιολογημένα τον αμφισβητούν.

Προτεινόμενα Άρθρα