«Το καθήκον μας μέχρι το τέλος της χρονιάς»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολιτική εφημερίδα μίλησε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των «κίτρινων».

Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου έβαλε την «σφραγίδα» του στην νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα και μίλησε για αυτό το αποτέλεσμα, όπως και για την συνέχεια του ΑΡΗ.

Ο Γάλλος εξτρέμ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», στάθηκε στην σημασία αυτού του αποτελέσματος, τονίζοντας φυσικά πως υπάρχει ακόμα δρόμος για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το απόλυτο και την άνοδο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει: «Με την νίκη στην Φλώρινα επί του Φιλώτα, ο Αρης έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της 1ης θέσης και την ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ. Δυστυχώς βέβαια για τον ίδιο, δεν ήρθε η «γκέλα» από πλευράς Πανσερραϊκού, δεν αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το απόλυτο μέχρι το φινάλε της σεζόν, κάτι που τόνισε και ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, μιλώντας στον «Α». «Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι το “4 στα 4”. Να κάνουμε το καθήκον μας μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας το απόλυτο και να περιμένουμε παράλληλα την γκέλα του Πανσερραϊκού, για να περάσουμε στην 1η θέση», είπε ο Γάλλος εξτρέμ, αναφερόμενος επίσης και στο 2-0 επί της Θύελλας Φιλώτα, στο οποίο έβαλε την «σφραγίδα» του, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας. «Ηταν μία καλή νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος βέβαια δεν παίξαμε και τόσο καλά, αλλά πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Οσον αφορά το γκολ που πέτυχα, σίγουρα νιώθω ωραία, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Ενα τέρμα, έρχεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Ετσι αυτό που πέτυχα, ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από την ομάδα».

Με την νίκη του, ο Αρης έφτασε τις έξι συνεχόμενες και επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται, κάτι που αναγνώρισε και ο Ν’ Λουντούλου. «Ναι, όντως σιγά-σιγά παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό αρχίζει να φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας ένα μερίδιο της βελτίωσης του Αρη και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Φυσικά και έχει βοηθήσει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η σκληρή δουλειά και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα