Στο όριο ο Γεωργιάδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις έξι κίτρινες έφτασε ο έμπειρος μπακ του ΑΡΗ

Στο χτεσινό παιχνίδι ο ΑΡΗΣ δέχθηκε μόνο μία κίτρινη κάρτα, αλλά αυτή ήταν αρκετή για να μεγαλώσει ο «πονοκέφαλος» όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται πλέον και ο Γεωργιάδης. Ο μπακ του ΑΡΗ με την κάρτα που αντίκρισε στο 36ο λεπτό, έφτασε τις έξι. Ετσι, εφόσον δεχτεί άλλη μία, θα λείψει από δύο παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα έφτασε σε αυτόν τον αριθμό και σχετικά… γρήγορα, αν αναλογιστεί κανείς πως απουσίασε από τον αγώνα με την Αρναία για τον ίδιο λόγο, δηλαδή πριν από τρεις εβδομάδες. 

Ο Γεωργιάδης πλέον είναι μαζί με τον Πόι στις έξι κάρτες, ενώ στις τρεις παραμένουν οι Καπνίδης και Παπαδόπουλος. Βάσει πάντως της τακτικής που ακολουθείται με τον Πόι, ο Γεωργιάδης θα χρησιμοποιείται κανονικά, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος δεξιός μπακ στο ρόστερ. Ενδεχομένως να προφυλαχθεί σε κάποια παιχνίδια εφόσον βοηθήσει και η εξέλιξη τους, όπως έγινε χτες με τον Αργεντινό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μπακ του ΑΡΗ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός από εδώ και πέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα