Μπαίνει, κερδίζει και φεύγει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με ψυχολογία και κόσμο για το «διπλό»

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει πάλι και ο ΑΡΗΣ ταξιδεύει στην Φλώρινα για να αντιμετωπίζει την Θύελλα Φιλώτα. Το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και το οποίο φυσικά οι «κίτρινοι» καλούνται να κερδίσουν, στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ενα πρόβλημα για Καλαϊτζίδη

Στην διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ δούλεψε αρκετά για το υπόλοιπο της σεζόν και ειδικότερα για το σημερινό ματς. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, το… σερί αυτό όμως χάλασε χτες. Ο Μάριος Παπαδόπουλος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έτσι παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα.

Τρεις «έξω», ένας «μέσα» στον Φιλώτα

Η ομάδα της Φλώρινας κατεβαίνει στο σημερινό ματς με απουσίες και συγκεκριμένα αυτές των Γετίμη, Χαραλαμπίδη και Σιμηχανίδη. Αντίθετα, στην διάθεση του Παπανώτα τέθηκε ξανά ο Ζηνόβιος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή της Θύελλας Φιλώτα: Αμπατζίδης, Στεργιάκης, Κοντογουλίδης Ανεστ., Καραπέτρος, Ζηνόβιος, Βλαδίκας, Μαρκόπουλος, Θεοδουλίδης, Κόλας, Κεσκερίδης, Ανδρεάδης, Μουρατίδης, Χαϊτίδης, Ζαρογιάννης, Κλάζογλους, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος Γιωργ., Σιδηρόπουλος Χαρ.,  Μισαηλίδης

Προτεινόμενα Άρθρα