"Πάνοπλες" εν όψει Ελπίδων Καρδίτσας

από AllAboutARIS

Επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή του Πάσχα και για το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΑΡΗ με τις "κίτρινες" να αντιμετωπίζουν αύριο στις 16:00 τις Ελπίδες Καρδίτσας στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στην σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Η αποστολή για τoν αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας!

“Με μια απογευματινή προπόνηση στις 17/4/2015 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον κρίσιμο αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας, που θα γίνει στις 19/4/2015 στις 16:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΜ,στην Μίκρα,στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α Εθνικής.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ, Γιώργος Σπυριδωνίδης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.Επίσης,αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος μετά το Πάσχα και οι κίτρινες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Μετά την προπόνηση ο Γιώργος Σπυριδωνίδης,ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου,Νένα Τερζοπούλου,Ελένη Βουτσά,Ρία Κολλήγα,Ευαγγελία Μαντατζή,Στεφανία Πασπάλη,Αναστασία Σπυριδωνίδου,Χαρά Νεοφύτου,Χριστίνα Χυτούδη,Άννα Κηπουρού,Ραφαέλα Ψάλτη,Ιωάννα Καλογεροπούλου,Ευαγγελία Σύραλη,Ευλαμπία Χουτουριάδου,Μιχαέλα Παράσχου,Αναστασία Μίχου,Χρύσα Βαμπούλα,Κατερίνα Βατού”.
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα