Μπήκε ο Σουνάς στην προπόνηση

από AllAboutARIS

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με την Θύελλα Φιλώτα (19/04, 16:30) στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας , στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η ευχάριστη είδηση ήταν ότι ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος το προηγούμενο 24ώρο ταλαιπωρήθηκε από ίωση και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να προφυλαχτεί, συμμετείχε κανονικά στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, η δυσάρεστη είδηση ήταν ο νέος τραυματισμός του Κυριάκου Μαζουλουξή. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος διεκδικεί «όσκαρ» ατυχίας, στη διάρκεια της προπόνησης υπέστη για δεύτερη φορά –μέσα σε λίγους μήνες- ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο!

Ο Μαζουλουξής, που εξετάστηκε από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και μετά, ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, που σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης (υπέστη διάστρεμμα α’ βαθμού στην ποδοκνημική).

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»).

Προτεινόμενα Άρθρα