Αποφασίζει Γ εθνική ο ΟΦΗ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη στις 20:30 στο «Γεντί Κουλέ», ενώ την ίδια στιγμή ενδέχεται να γίνει επαφή του Νίκου Μαχλά με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη σήμερα το απόγευμα, με τις εξελίξεις τα «τρέχουν» πλέον σε γοργούς ρυθμούς.

Έκτακτο ΔΣ συγκάλεσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ την Πέμπτη το βράδυ προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης, καθώς και το πλάνο που θα υπάρχει για την «επόμενη μέρα», εφόσον αυτή βρει τον Όμιλο στη Γ’ Εθνική.

Το σημαντικότερο όμως από τα επόμενα βήματα που θα πραγματοποιηθούν είναι ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του ΟΦΗ. Η διοικούσα επιτροπή, όντας διορισμένη από το Ειρηνοδικείο πρέπει να οδηγήσει την ΠΑΕ στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου μόνιμου σχήματος. Μια διαδικασία που είναι υποχρεωτική για να «τρέξουν» οι εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μια δεύτερη Γενική Συνέλευση στην οποία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την επανεκκίνηση της ομάδας.

Από κει και πέρα ενδέχεται σήμερα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Μαχλά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη, προκειμένου ο πρώτος να του καταθέσει τις απόψεις του σχετικά με την «επόμενη μέρα» του κρητικού συλλόγου. Ως γνωστόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε επαφές στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες τόσο με νομικούς όσο και με παράγοντες, με τον ίδιο να πληροφορεί τον κ. Δανδάλη για όλα τα θέμα που έχουν να κάνουν με την ομαλή εκκαθάριση του συλλόγου και το νέο ξεκίνημα από τη Γ’ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα