Προτεραιότητα όλων η Ανάσταση του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Δυο ζητήματα θέτει με το άρθρο του στο AllAboutARIS o Δημήτρης Σαχινίδης. Την αγωνιστική εγρήγορση και την εγρήγορση στο κομμάτι της εκκαθάρισης.

Οι γιορτές του Πάσχα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και οι υποχρεώσεις της ομάδας σιγά-σιγά επαμέρχονται στο προσκήνιο, καθώς δεν πρέπει να λησμονηθεί από κανέναν πως κι επίσημα έχουμε μπει στην τροχιά της τελικής ευθείας, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος που αναμένεται να κρίνει τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδος και με το πώς αυτή θα συνεχίσει να πορεύεται μετά τη λήξη της περιόδου.

Φυσικά πρέπει να ξεκαθαριστεί πώς ευχή όσο και απαίτηση όλων είναι η επίτευξη της ανόδου στη football league που θα λειτουργήσει ως σκαλοπάτι για την επιστροφή του ΑΡΗ στον φυσικό του χώρο, επειδή όμως μέχρι το παιχνίδι στη Φλώρινα κόντρα στον φιλώτα μεσολαβούν πέντε  ημέρες θα ήταν καλό πριν μπει ο καθένας μας στην διαδικασία της αγωνιστικής ανάλυσης να γίνει μια ακόμη αναφορά σε ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό της οικονομικής εκκαθάρισης της ομάδας.

Όλος ο κόσμος του ΆΡΗ αναμφίβολα επιθυμεί να αποτινάξει η ομάδα από πάνω της το βάρος των χρεών που τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια για να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο, μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που με ένα αρκετά μεγάλο στοιχείο υπερβολής ελπίζουν πώς το αναστάσιμο μήνυμα του θεανθρώπου θα βρει εφαρμογή και στην ομάδα για να μπορέσει από εδώ και πέρα να σταθεί και πάλι αυτοδύναμη στα πόδια της.

Το μήνυμα αυτό είναι αναμφισβήτητα σαφές και θα πρέπει να ηχήσει δυνατά στα αφτιά όλων αυτών που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη υποχρέωση απαλλαγής της ομάδος από τις οικονομικές αμαρτίες του παρελθόντος, μιας και επιβάλλεται να γίνει από κάπου μια νέα αρχή που θα προσδώσει αν μη τι άλλο με την έλευση της τα πρώτα ελπιδοφόρα μηνύματα.

Το ότι η μεγαλύτερη μάζα του Αρειανού κόσμου ασχολείται τη συγκεκριμένη περίοδο με το αγωνιστικό σκέλος δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για οτιδήποτε άλλο βλέπει να συμβαίνει στον ΆΡΗ. Για το λόγο αυτό θα ήταν καλό όλες οι μηχανές του ποδοσφαιρικού τμήματος να δουλεύουν ξεχωριστά ή κάθε μια για το δικό της σκοπό διότι πρέπει οι πάντες να γνωρίζουν πώς θα είναι ανώφελο να επιτευχθεί ο αγωνιστικός στόχος αν κάτι τέτοιο δε συνοδευτεί με την απαραίτητη εκκαθάριση που αν εντέλει δεν γίνει με τον τρόπο που πρέπει θα έχει χαθεί τσάμπα ένας ολόκληρος χρόνος για την ομάδα και τον κόσμο της.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί το ότι η παραπάνω αναφορά δεν έχει στόχο ούτε να προκαταβάλει, αλλά ούτε και να προδικάσει καταστάσεις, αντιθέτως το μόνο που επιδιώκει είναι να υπενθυμίσει σε κάθε κατεύθυνση πώς εάν ο διπλός στόχος που έχει οριοθετηθεί από την αρχή της χρονιάς δεν επιτευχθεί εξολοκλήρου τότε θα μιλάμε για μια χαμένη χρονιά, όσο άσχημο κι αν ακούγεται ένα τέτοιο απευκταίο ενδεχόμενο.

Προτεινόμενα Άρθρα