Μαθήματα ζωής από τη Lauren Hill (vid)

από AllAboutARIS

Το Δεκέμβριο του 2013 η Lauren Hill έμαθε πως πάσχει από μία σπάνια-τερματική αρρώστια του εγκεφάλου. Δεν θα τα κατάφερνε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Έδειξε το πόσο δυνατή ήταν, παρά την ασθένεια κι έστειλε ένα μήνυμα σε όλους μας!

Οι γιατροί δεν της είχαν αφήσει πολλά περιθώρια. Εκείνη, όμως, δεν τα έβαψε μαύρα κι αποφάσισε να ζήσει το όνειρο της. Ποιο ήταν αυτό; Να παίξει σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Ποιος μπορούσε να της το αρνηθεί; Ούτε το ίδιο το NCAA, που μάλιστα άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής της πρεμιέρας για χάρη της Lauren Hill.

Τα κατάφερε. Έκανε αυτό που πάντα ονειρευόταν. Στη συνέχεια το Mount St. Joseph της έδωσε -τιμητικά- μία θέση στο προπονητικό τιμ και την έκανε ακόμα πιο χαρούμενη. Στο μέτρου του δυνατού γιατί πλέον η αρρώστια είχε προχωρήσει και το σώμα της Lauren Hill δεν την βοηθούσε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ήξερε πως δεν θα είναι για πολύ ακόμα ανάμεσά μας, αλλά όχι μόνο έζησε το όνειρο της, παράλληλα ξεκίνησε “εκστρατεία” προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα. Ο καρκίνος του εγκεφάλου που την ταλαιπώρησε ήταν μη αντιμετωπίσιμος. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο θεραπεία δεν έχει βρεθεί… Η ίδια προσπάθησε να συγκεντρώσει χρήματα για να γίνουν έρευνες, έτσι ώστε στο μέλλον να μην χαθούν άλλοι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Η Lauren Hill έκανε πολλά. Ήξερε πως θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο, αλλά προσπάθησε να εκπληρώσει τα όνειρα της και να βοηθήσει εκείνους που στο μέλλον θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα μ’ εκείνη. Τα κατάφερε, αλλά πλέον δεν είναι ανάμεσά μας. Η Lauren Hill… έφυγε, ωστόσο πρόλαβε να δώσει σε όλους μας σπουδαία μαθήματα για τη ζωή!

Προτεινόμενα Άρθρα