«Θα παλέψει για την τρίτη θέση ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Η παρουσία του στο Αλεξάνδρειο ακόμα και για ένα φιλικό είναι ιδιαίτερη για εκείνον, μιας και πέρασε τα καλύτερα χρόνια του με την φανέλα του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσαλδάρη ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον ΚΑΟΔ, ξεκινώντας την χρονιά στην Κηφισιά.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναφερόμενος στο φιλικό με τον ΑΡΗ είπε: «Ήταν ένα καλό τεστ, προερχόμασταν και οι δύο ομάδες από αγωνιστικό κενό, ήταν και για εμάς μία καλή ευκαιρία να δούμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, τι βελτιώσαμε. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μετά ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοση του, εμείς πέσαμε αλλά στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής και να κερδίσουμε».

Για το πόσο η διακοπή θα επηρεάσει τις ομάδες είπε: «Εμείς θεωρώ ότι ήμαστε σε ένα καλό… μομέντουμ, παίζουμε καλά. Για εμάς είναι ερωτηματικό για το αν η διακοπή θα μας χαλάσει τον ρυθμό. Με αυτό που είδα κόντρα στον ΑΡΗ, ακόμα έχουμε καλό ρυθμό, έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Όσον αφορά για τον στόχο των πλέι οφ και αν ισχύει ότι θα παλέψουν για να διεκδικήσουν έστω και τις λίγες ελπίδες που έχουν είπε: «Εννοείται ότι ισχύει, έχουμε όλοι στην ομάδα φιλοδοξία, θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και δεν νοείται να είσαι σε τέτοιο επίπεδο και να σου φτάνει η επίτευξη ενός στόχου, όπως είναι η παραμονή, που ήρθε σχετικά γρήγορα και εύκολα. Όλοι θέλουμε το κάτι παραπάνω και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με τα πλέι οφ και την τρίτη θέση είπε: «Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ και ο Π.Α.Ο.Κ. θα παλέψουν για την Τρίτη θέση. Η ΑΕΚ έχει κάνει καλές μεταγραφές αλλά και ορισμένες ήττες που τις έχουνε κοστίσει. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ σοβαρός, έχει κάνει σημαντικές νίκες, έχει το προβάδισμα με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά είναι ένα βήμα πιο μπροστά» ενώ συμπλήρωσε για τα πλέι οφ: «Νομίζω ότι με βάση την ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ, είναι ικανή σαν σύνολο να «σπάσουν» έδρα, αυτό τους κάνει επικίνδυνους αλλά αυτό είναι στα λόγια. Μέχρι να γίνει, να δούμε τα ζευγάρια, δεν μπορούμε να πούμε πολλά, εκεί θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα».  

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα