Σπάθας και Δημητρόπουλος στον ανακριτή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι ανακρίσεις

Δύο νέα ονόματα διαιτητών προστίθενται στη λίστα των ανακρίσεων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Πρόκειται για τους Αλ. Δημητρόπουλος και Ηλία Σπάθα οι οποίοι επισκέφθηκαν ήδη τον ανακριτή. Προθεσμία πήραν οι διαιτητές Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης και ο Γιάννης Κομπότης.

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και ο Ηλίας Σπάθας πιθανολογείται πως είναι οι νέοι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν να παρουσιάζονται στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς , Γιώργο Ανδρεάδη, οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πρώτος εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Βασίλη Δημακόπουλο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η κατηγορία που τον βαραίνει είναι η ηθική αυτουργία σε δωροδοκία.

Αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια που τον περίμεναν, λέγοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου».

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ.Ανδρεάδης ενημέρωσε τον Γιάννη Κομπότη ότι για την περίπτωσή του δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο σε σχέση με όσα περιλαμβάνονταν αρχικά στο πόρισμα Κορέα.

Ακολούθως την πόρτα του ανακριτή πέρασαν οι Αμπάρκιολης, Κάμπαξης και Ιωαννίδης, οι τρεις δηλαδή διαιτητές (ενεργεία ρέφερι της Superleague) που ήταν ήδη γνωστό ότι εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση. Όλοι τους εμφανίστηκαν με κοινό δικηγόρο, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στις 30 Απριλίου.

Στη συνέχεια είχαμε την …έκπληξη, για όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην υπόθεση. Ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, ο οποίος δεν βρισκόταν μεταξύ των πρώτων 16 κατηγορούμενων για την υπόθεση, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί. Λίγα λεπτά αργότερα, αποχώρησε. Ο Δημητρόπουλος φέρεται να είναι ένας από τους πέντε «νέους» που προστέθηκαν στη λίστα των κατηγορούμενων, μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων το προηγούμενο διάστημα.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή αναμένοντας να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα η νομικός, μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football Leagυe, Ιωάννα Παντελοπούλου.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα