Στον ανακριτή ο Κομπότης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανάμεσα σε αυτούς που κατηγορούνται για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Σήμερα αναμένεται να περάσουν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γεώργιου Ανδρεάδη επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Νωρίς – νωρίς βρέθηκε στο 6ο κτήριο της Ευελπίδων στο γραφείο του δευτέρου ορόφου, ο Γιάννης Κομπότης. Είναι ο πρώτος παράγοντας ομάδας που επίσημα εμπλέκεται με την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία, κατηγορία που είναι πλημμέλημα. 

Βγαίνοντας από το κτήριο δήλωσε ότι η παρουσία του εκεί οφείλεται σε μία δήλωση του Κωστούλα. «Δεν κατηγορούμαι για την εγκληματική οργάνωση, αλλά για μία δήλωση που είχε κάνει ο Κωστούλας μετά από αγώνα των δύο μας ομάδων. Ζήτησα και πήρα προθεσμία.» όπως έκαναν χθες κι οι άλλοι.

Eπίσης, σήμερα πέρασαν από το γραφείο του Ανδρεάδη οι διαιτητές της Super League Ιωαννίδης και Κάμπαξης, ενώ αναμένεται και ο Ιωαννίδης. Επίσης, η Ιωάννα Παντελοπούλου, που δεν πέρασε χθες, θα βρεθεί κι αυτή σήμερα στον 2ο όροφο του του κτηρίου 6 της Ευελπίδων, ενώ άλλοι δύο που δεν έχουν γίνουν γνωστά τα ονόματά τους (τουλάχιστον ακόμη), θα ακολουθήσουν τους προαναφερθέντες.

Πηγή: gazzetta.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα