«Μακάρι όλα να πάνε καλά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Περίμενα η ομάδα να κάνει… περίπατο»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο Σωκράτης Διούδης. Ο διεθνής πορτιέρο αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στην Κλαμπ Μπριζ, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον ΑΡΗ, σχολιάζοντας και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά: 

Για την μέχρι τώρα πορεία της Μπριζ: «Βγήκαμε 1οι στην κανονική περίοδο και ξεκινούν τα πλέι οφ την άλλη εβδομάδα. Πήραμε το Κύπελλο και είμαστε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την παρουσία φέτος στον σύλλογο του Βελγίου: «Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Είναι όμορφα εδώ, σε μία οργανωμένη ομάδα, με όλες τις παροχές. Σίγουρα όμως είναι περίεργο ότι έχω πολύ καιρό να αγωνιστώ. Το επίπεδο είναι μεγαλύτερο, αλλά όχι το εξωπγραματικό που περίμενα εγώ.

Πριν φύγω για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μου είπαν πως όταν γυρίσω, θα παίξω βασικός. Την πρώτη μέρα που γύρισα όμως, ξαφνικά άλλαξαν όλα. Μου φάνηκε αρκετά περίεργο, γιατί σε μέρα αγώνα έμαθα ότι δεν θα παίξω. Οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ας μην το συζητήσουμε καλύτερα».

Για το πως αντιμετωπίζει την αγωνιστική απραξία: «Εχουμε ένα μεγάλο τιμ το οποίο ασχολείται μαζί μας. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ οργανωμένες. Εχω πάρει κάποια παιχνίδια με τις ρεζέρβες, αλλά σαφώς και το επίπεδο δεν είναι το ίδιο. Προσπαθώ να διατηρούμαι σε εγρήγορση και ρυθμό».

Για το πως βλέπει το μέλλον του: «Πρέπει να ζυγίσω τα πράγματα το καλοκαίρι. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει και για μένα αυτό είναι το πιο βασικό. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο χωρίς παιχνίδια. Ενδεχομένως αν έρθει κάποια πρόταση που θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά».

Για τον ΑΡΗ: «Περίμενα η ομάδα να κάνει… περίπατο στην κατηγορία, αλλά σε κάποια παιχνίδια δυσκολεύεται. Δεν βλέπω αυτή την άνεση που θα ήθελα εγώ, όπως και ο κόσμος της ομάδας. Επρεπε να είχε εξασφαλίσει ήδη την άνοδο».

Για το άγχος και την πίεση που υπάρχει στον ΑΡΗ: «Εμείς πέρυσι είχαμε μεγάλη πίεση, διότι ήμασταν νέα παιδιά και άπειροι στην κατηγορία. Τώρα η ομάδα έχει πάρει αρκετούς έμπειρους για την Γ΄Εθνική. Ισως παίζει ρόλο το άγχος. Ολοι θεωρούν πως η ομάδα θα βγει από την αρχή της χρονιάς».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Στο Χαριλάου ο ΑΡΗΣ είναι πάντα το φαβορί. Θα παίξει ρόλο το πάθος. Αν η ομάδα μπει δυνατά από την αρχή, θα καθαρίσει το ματς. Αν περνάει ο χρόνος και δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πίεση κάνει την εμφάνιση της. Θα υπάρχει η βοήθεια του κόσμου και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Για το αν μίλησε με τον Γιαννιώτα, μετά την κλήση του στην Εθνική: «Είναι λογικό να είναι χαρούμενος. Τον ρώτησα να μου πει πως νιώθει και δεν μπορούσε να το περιγράψει. Είμαστε τυχεροί, γιατί και εγώ και ο Γιάννης έχουμε αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές, όταν όμως παίζεις με την Ανδρών, είναι το κάτι άλλο».

Προτεινόμενα Άρθρα