«Θα παίξουμε για την νίκη»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης

Στην κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου, ανάμεσα σε ΑΡΗ και Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε ο μέσος των «λιονταριών», Χρήστος Ρούτσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα «serressport.gr».

Μεταξά άλλων, ανέφερε: «Είναι άλλος ένα ματς «τελικός» για εμάς όπως και τα υπόλοιπα. Βέβαια έχει μια ιδιαιτερότητα γιατί παίζουμε με έναν από τους βασικούς μας αντιπάλους για την άνοδο και με νίκη δική μας τον θέτουμε εκτός μάχης. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη για να φτάσουμε ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Για το αν θεωρεί πως θα κριθεί η άνοδος εφόσον ο Πανσερραϊκός δεν χάσει: «Με ένα θετικό αποτέλεσμα είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Από εκεί και πέρα όμως έχει και άλλα ματς στα οποία πρέπει να παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί. Δεν τελειώνει η δουλειά μας εδώ. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η Καβάλα η οποία είναι ισόβαθμη με τον Άρη και είναι αυτή στο κόλπο της ανόδου.

Σίγουρα αν πάρουμε θετικά αποτελέσματα με τους δύο συνδιεκδικητές μας τότε θα έχουμε σχεδόν πετύχει τον στόχο μας. Αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί γιατί έχουμε δει και στο παρελθόν ότι αν δεν είσαι εξίσου σοβαρός και με τις ομάδες που είναι χαμηλότερα στην βαθμολογία, μπορείς να την πατήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα