«Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«»Ειλικρινής και τίμια προσπάθεια»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Γιαννάκης, μιλώντας για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο θα κριθεί και η άνοδος στην Α1.

Αναλυτικά: 

Για την παρουσία που κόσμου, που αναμένεται δυναμική στο ματς με τον Αίαντα Ευόσμου: «Θα έχουμε και την στήριξη του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε, Υπάρχουν μόνο προσκλήσεις που διατίθενται από το κυλικείο και είναι δωρεάν για όσους διαθέτουν διάρκειας στον ΑΡΗ, σε οποιοδήποτε τμήμα».

Για τις φήμες περί αναβολής του παιχνιδιού: «Είναι ένα σήριαλ αυτό το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Το τελευταίο που ξέρουμε είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Δύσκολο να αλλάξει κάτι. Μιλήσαμε πριν λίγο με την Αστυνομική Διεύθυνση και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα για το ματς της Κυριακής. Δύο εβδομάδες προετοιμάζονται συνεχώς και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία».

Για την προσφορά του κ. Ρετζεπέρη στο γυναικείο βόλεϊ :«Είναι στον μέγιστο βαθμό. Αν δεν ήταν ο κ. Ρετζεπέρης, δεν θα υπήρχε όλο αυτό. Είναι η προσφορά του στον σύλλογο που αγαπάει. Εχει ανεβάσει και το Ανατόλια. Πέρυσι ατυχήσαμε, φέτος όμως είμαστε πιο κοντά. Είναι μία ειλικρινής και τίμια προσπάθεια, για να επιστρέψει ο σύλλογος που αγαπάμε στην Α1».

Για ενδεχόμενη στήριξη του κ. Ρετζεπέρη στην ομάδα, εφόσον ανέβει στην Α1: «Είναι κάτι που θα το δούμε μετά το ματς. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι της ώρας»

Προτεινόμενα Άρθρα