Σημασία έχει ότι αδειάζουν θέσεις από την Φούτμπολ Λιγκ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένο ότι δύο θέσεις θα είναι κενές

Οι υπαρκτές πιθανότητες ο ΑΡΗΣ να μην προλάβει το τρένο της ανόδου, έχουν φέρει το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας από το… παράθυρο.

Ενα θέμα το οποίο πρώτο είχε αναδείξει το AllAboutARIS πριν λίγους μήνες και αρχίζει να παίρνει έκταση, δυστυχώς όμως με λάθος πληροφόρηση. Και αυτό διότι σύμφωνα με κάποιους, εάν Νίκη Βόλου και ΟΦΗ υποβιβαστούν στο τοπικό, τότε δεν θα αλλάξει ο αριθμός των ομάδων που ανεβαίνουν. Και εδώ είναι το λάθος. Στην πραγματικότητα, είτε αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική είτε στα τοπικά, είναι δεδομένο πως θα δημιουργηθούν δύο κενές θέσεις στην Φούτμπολ Λιγκ. Για την νέα σεζόν προβλέπεται ένας όμιλος 20 ομάδων. Ηδη οι δύο είναι δεδομένο πως θα λείπουν. Ολα αυτά με βάση την αναδιάρθρωση που έχει ψηφιστεί και δεν αλλάζει, εκτός αν η ΕΠΟ αποφασίσει το πρωτάθλημα να γίνει με 18 ομάδες. Ετσι από την στιγμή που ΟΦΗ και Νίκη Βόλου δεν θα παίξουν σίγουρα στην Β’ Εθνική, οι δύο κενές θέσεις υφίστανται κανονικά.

Φυσικά όλα τα παραπάνω πρέπει να αποτελούν την τελευταία επιλογή για τον ΑΡΗ, ο οποίος στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, οφείλει να κερδίσει αγωνιστικά την άνοδο του στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα