Επιστροφή στις προπονήσεις

από AllAboutARIS

Η προετοιμασία του ΑΡΗ εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας την ερχόμενη Κυριακή ξεκίνησε με μία απογευματινή προπόνηση στο "Δασυγένειο". Αναλυτικά, το arisfc.gr αναφέρει:

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας (29/03, 16:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών. 

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στον δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής από ένα τάκλιν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο 28χρονος μέσος της ομάδας μας θα δοκιμάσει την Πέμπτη (26/03) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Καπνίδης, που υπέστη υπεξάρθρημα στον ώμο στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας, ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Δημήτρης Σουνάς από την πλευρά του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Γκίνο. Ο 21χρονος διεθνής μέσος, που έχει υποχρεώσεις με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας (U-21), θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (29/03).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο»).

Προτεινόμενα Άρθρα