Σόου από Πόι

από AllAboutARIS

Με κορυφαίο τον αργεντινό που το πήρε προσωπικά ο μέτριος στο πρώτο ημίχρονο ΑΡΗΣ επικράτησε της ομάδας από την Καβάλα.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Σωτήρια και καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα η επέμβασή του στο τετ-α-τετ του Μαρκόπουλου στο 7΄. Τα χάλασε λίγο αργότερα με το παραλίγο τραγικό λάθος που πήγε να κάνει και διόρθωσε ο ίδιος. Δεν απειλήθηκε καθόλου εκτός από ένα σουτ του Μουρατίδη στην επανάληψη.

ΛΙΟΝΗΣ
Έπαιξε μετά από καιρό βασικός και μάλιστα στη φυσική του θέση και ήταν σοβαρός χωρίς όμως να κάνει και τη διαφορά καθώς ανέβηκε ελάχιστα από την πλευρά του. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στην επανάληψη.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Σχετικά καλό ματς από τον Γεωργιάδη που πήρε πολλές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά. Είχε κάποια προβληματάκια στο πρώτο ημίχρονο αφού έπαιζε πολύ ψηλά και άφηνε την πλευρά του εκτεθειμένη όταξν γινόταν κάποιο αβίαστο λάθος.

ΣΑΜΑΡΑΣ
Πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο από τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς του Βυζάντιου τους οποίους δεν μπορούσε να ακολουθήσει ενώ δεν είχε και καλή συνεργασία με τον Γκόλια.
 

ΓΚΟΛΙΑΣ
Κάποια προβληματάκια στην ταχύτητα τα είχε με τους επιθετικούς του Βυζάντιου και αυτός στο πρώτο ημίχρονο αλλά και μερικές πολύ σωστές και έγκαιρες τοποθετήσεις. Έβγαλε σε γενικές γραμμές σωστά την πρώτη μπάλα από την άμυνα.  

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Με μια λέξη τραγικός στο πρώτο ημίχρονο αφού ήταν εκτός τόπου και χρόνου και δεν… σταύρωσε ούτε μια σωστή πάσα δίνοντας εύκολες επιθέσεις στους φιλοξενούμενους. Διορθώθηκε στην επανάληψη αλλά δεν μέχρι στιγμής δεν δίνει στην ομάδα του αυτό που περιμένει βάση εμπειρίας.

ΣΑΝΙΑ
Κακός στο πρώτο 45λεπτο με αλλεπάλληλα λάθη και αργές κινήσεις που έδινα ν χώρο για κόντρα επίθεση στο Βυζάντιο. Κάποιες από τις δυνατότητες που διαθέτει τις έδειξε στην επανάληψη αλλά απέχει πολύ από αυτό που θέλει ο ΑΡΗΣ από τον σενεγαλέζο. Αυτή τη φορά έψαξε και το γκολ αλλά το τετ-α-τετ που χάνει στην επανάληψη είναι από τα… άχαστα. Αν έμπαινε θα του έδινε ψυχολογία που τη χρειάζεται.
 
ΣΟΥΝΑΣ
Μέτριο ματς από τον μέσο του ΑΡΗ που ήταν πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά στις 2-3 φορές που χρειάστηκε, είτε να κάνει την τελική πάσα είτε να πάρει μόνος του την προσπάθεια είχε κακές επιλογές ενώ έχασε και μια σπουδαία ευκαιρία.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Κινητικός ο γάλλος, δραστήριος, πήρε μπάλες, έκανε κάποιες πλαγιοκοπήσεις, πάτησε περιοχή αλλά δεν τελείωσε σωστά καμία φάση ενώ δεν βοηθούσε καθόλου αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΟΙ
Πήρε σχεδόν μόνος του το ματς με τρία γκολ εκ των οποίων το τρίτο εξαιρετικό. Από τα καλύτερα παιχνίδια του αργεντινού που παίζει με την εμπειρία του και μόνο. Σε αυτόν τον ΑΡΗ θα είναι απώλεια αν- ο μη γένοιτο- πάρει την 7η κάρτα.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Προσπάθησε, έτρεξε, έδωσε μάχες και ήταν χρήσιμος και φυσικά πέτυχε και ένα ωραίο γκολ. Δεν πάτησε όμως περιοχή όσο θα έπρεπε και απαιτεί η θέση του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΚΑΣ
Μπήκε ορεξάτος στο διάστημα που αγωνίστηκε, πήρε πρωτοβουλίες και όταν ο ΑΡΗΣ κατέβασε στροφές ήταν ο μόνος που έψαχνε το γκολ και τελικά το πέτυχε στο τέλος.

ΛΟΛΙΟΣ
Μπήκε στη θέση του Λιόνη όταν τα πάντα είχαν κριθεί και βρήκε αρκετούς χώρους από τα αριστερά παίζοντας κυρίως με τον Νάκα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν έπαιξε πολύ αλλά στο μικρό διάστημα είχε 2-3 εξαιρετικές αλλαγές παιχνιδιού και ένα καλό σουτ που έφυγε μόλις άουτ.

Προτεινόμενα Άρθρα