Πόι… λαμπρός τον οδηγεί (5-0)!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε την πιο μεγάλη φετινή του νίκη με 5-0

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε μέτριος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και πέτυχε την μεγαλύτερή φετινή του νίκη με 5-0.

Ο Μάουρο Πόι πέτυχε χατ-τρικ οδηγώντας τον ΑΡΗ σε μία ακόμα νίκη.

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 7΄, αλλά ευτυχώς για τον ΑΡΗ ο Φυσέκης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Τσίλογλου. Ο ΑΡΗΣ είχε το…γνωστό κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και για ένα εικοσάλεπτο το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο κυρίως από Σανιά, Νλουντούλου.
Μετά το 25 ο Σενεγαλέζος…συμμαζεύτηκε σε ένα βαθμό και ο ΑΡΗΣ άρχισε να πιέζει χωρίς όμως ουσία τον αντίπαλο.

ΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 1-0

Στο 31 ο Αγτζίδης μετά από κεφαλιά του Καπνίδη απομάκρυνε καθαρά με το χέρι και φυσιολογικά ο Κρητικός έδωσε το πέναλτι το οποίο ο Πόι μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

ΤΟ…ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μπήκε πάρα πολύ δυνατά και εκμεταλλεύτηκε την πίεση ψηλά από τα χαφ του. Στο 48 ο Σανιά πίεσε και έκοψε την μπάλα, βρήκε τον Πόι μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 63 ο Αργεντίνος πέτυχε και τρίτο γκολ με ωραία ατομική ενέργεια και φοβερό σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Βυζαντίου.

Ο Καπνίδης έδωσε διαστάσεις στη νίκη του ΑΡΗ τρία λεπτά αργότερα, μετά από κεφαλιά-ασίστ του Καλογέρη. Ο φορ του ΑΡΗ με ωραίο πλασέ-λόμπα έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-0.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΩΝ

Ο ΑΡΗΣ μετά το 4-0 κατέβασε ταχύτητα, ενώ Σουνάς και Λιόνης πέρασαν εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Πόι μέσα σε αποθέωση έδωσε και αυτός την θέση του στον Παπαδόπουλο για το τελευταίο εικοσάλεπτο, στο οποίο βέβαια η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΚΑ

Τελικά στο 90 ο Στέλιος Νάκας που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με ωραίο αριστερό σουτ που κατέληξε στο παραθυράκι του Παπαδόπουλου για το τελικό 5-0, στην μεγαλύτερη φετινή νλικη του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης(62 Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι(74 Παπαδόπουλος), Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς(60 Νάκας), Σανιά

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Δαγκουλής, Αγτζίδης, Μουσικάκης(68 Αγγελίδης), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος (56 Κουμπρόγλου), Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχμαζίδης(61Μουρατίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα