Τέλος η πίτσα

από AllAboutARIS

Λίγα 24ωρα πριν από το "clasico", τα ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν το μυστικό της… αναγέννησης του Λιονέλ Μέσι. Ποιο είναι αυτό; Ο Αργεντινός σταμάτησε να τρώει πίτσα!

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά το βράδυ της Τετάρτης (18/3) στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι, όπου ο Αργεντινός “μάγεψε” το κοινό του “Καμπ Νόου”.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο 28χρονος έχει βρει δίχτυα 17 φορές στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος την ώρα που ο μεγάλος αντίπαλός του, Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει μόλις 4 φορές.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η… αναγέννηση του Μέσι οφείλεται στο γεγονός πως σταμάτησε να τρώει… πίτσα, κάτι που έκανε πολύ συχνά το 2014! Συγκεκριμένα, η “Mundo Deportivo” αναφέρει πως ο άσος των “μπλαουγκράνα” έχει χάσει 3,5 κιλά.

Μάλιστα συνοδεύει το άρθρο της με μια φωτογραφία που παρουσιάζει το… πριν και το μετά του Αργεντινού, αν και στα social media η εν λόγω εικόνα φέρεται να είναι φωτομοντάζ.

Προτεινόμενα Άρθρα