Το πήρε πάνω του ο Καρλόπουλος

από AllAboutARIS

Με δυο γκολ του πρώην παίκτη του Ηρακλή, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος επικράτησε με 2-0 των Αμπελοκήπων και έρχεται με αναπτερωμένο το ηθικό στο Βικελίδης.

Ο Κύδων Καρλόπουλος ήταν σε εξαιρετική μέρα και οδήγησε το Βυζάντιο-προσεχή αντιπαλο του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα- σε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στο 25` έγινε το 1-0 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά πριν το τέλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, διπλασιάζοντας και τα προσωπικά του τέρματα.

Το Βυζάντιο είχε μάλιστα και δυο δοκάρια με τον Ταχματζίδη στο 11` και με τον Μουσικάκη στο 15`, ενώ έχασε επίσης καλές ευκαιρίες με τον Ταχματζίδη στο 35` και με τον Κουμπρόγλου στο 36`.

Ο Ηρακλής περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ουσιαστικά απείλησε δύο φορές με τους Κραγιόπουλο και Χιονίδη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚ.: Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Αγτζίδης, Μουσικάκης,(75΄ Μπατάκογλου), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος, Κουμπρόγλου (65΄ Τριανταφυλλίδης), Μαρκόπουλος (88΄ Σαουλίδης), Τσίλογλου, Ταχματζίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.: Ζιάκας, Καρατζάογλου, Γιώγος, Κραγιόπουλος 46` Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής (56΄ Παπαϊωάννου), Σαράφογλου, Χαψάς, Χιονίδης, Μαυρίδης, Σαπιασβίλι (62΄ Πολίτης).

Προτεινόμενα Άρθρα