Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Μάρκους Γκίνιαρντ, βρίσκεται μεν στην Ελλάδα αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς δεν έχουν φτάσει ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τις τελευταίες -μαθηματικές- ελπίδες παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει ο Πανιώνιος στον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΡΗ στο “Nick Galis Hall” το ερχόμενο Σάββατο.

Φυσικά, η προσπάθεια των “κυανέρυθρων” να αποφύγουν τον υποβιβασμό δεν ενδιαφέρει τον ΑΡΗ. Αυτό που ενδιαφέρει όμως την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Πανιώνιος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μάρκους Γκίνιαρντ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα το letter of clearance. Οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων” πάντως, εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι αυτό θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών και ο Γκίνιαρντ θα βρεθεί στο “Nick Galis Hal” για να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα