Έξοδος διαιτητών με παράγοντα ομάδας που κέρδισε…

από AllAboutARIS

Το περιστατικό πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους για τις σχέσεις διαιτητών-παραγόντων, μετά μάλιστα και από το τέλος ενός αγώνα ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τα λανθασμένα σφυρίγματα.

Διαιτητές ενός αγώνα εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί με παράγοντα ομάδας η οποία κέρδισε το Σαββατοκύριακο, και έγιναν αντιληπτοί από φιλάθλους της ηττημένης ομάδας. Η οποία μάλιστα πέρα από τις δηλώσεις για την κακή διαιτησία η οποία τους στέρησε την νίκη, εξέδωσε και ανακοίνωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Βέβαια μπορεί να ήταν παλιοί γνωστοί αλλά από μόνο του το συμβάν προκαλεί ερωτηματικά για τις σχέσεις διαιτητών-παραγόντων.

Το AllAboutARIS.com γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για το περιστατικό, όμως το ρεπορτάζ για την πλήρη επιβεβαίωση του θέματος συνεχίζεται, προκειμένου να υπάρχουν και οι αποδείξεις. Κάποιοι άλλωστε είναι και… μηνυσιομανείς, οπότε δεν επιθυμούμε να τους δώσουμε το δικαίωμα αυτό. Ήδη βέβαια η ομάδα που ηττήθηκε είναι ενημερωμένη και περιμένουμε και επίσημη αντίδραση.

Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο…έδεσε! Με ή χωρίς αποδείξεις στα μάτια τρίτων. Γιατί ότι τους είδαν οι φίλοι των δυο ομάδων να…πίνουν τα ποτάκια τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Η ΚΕΔ άραγε θα επέμβει;

Προτεινόμενα Άρθρα