Χωρίς προβλήματα στους Αμπελόκηπους

από AllAboutARIS

Ένα χρόνος… πάρα μία ημέρα θα έχει συμπληρωθεί όταν το μεσημέρι της Κυριακής Ηρακλής Αμπελοκήπων και Πανσερραϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι στο στάδιο "Κων/νος Καραμανλής".

Ένας χρόνος… παρά μία ημέρα από την ήττα των “λιονταριών” με 2-1, καθώς ήταν 16 Μαρτίου 2014 όταν σε ένα επεισοδιακό ματς με πολλά παράπονα από την διαιτησία, δύο αποβολές και αρκετή ατυχία, οι «κόκκινοι» έχαναν τότε ακόμη μία ευκαιρία να “πιάσουν” τον Αγροτικό Αστέρα στην βαθμολογία. Βέβαια πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. O Πανσερραϊκός έπαθε και έμαθε, δεν κυνηγάει κανέναν, αλλά τον κυνηγούν και πλέον προσδίδει και μία απαραίτητη αισιοδοξία ότι μπορεί να τα καταφέρει παντού.

Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη θα κυνηγήσουν στην Θεσσαλονίκη την ευκαιρία να σπάσουν μία αρνητική παράδοση που έχουν εκεί, τουλάχιστον σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής και παράλληλα να κάνουν το 7χ7 που θα τους δώσει το δικαίωμα να διατηρήσουν τουλάχιστον την διαφορά από τους διώκτες τους. Αυτός είναι ο στόχος. Κορυφή με διαφορά μέχρι τα ντέρμπι με Άρη και Καβάλα και από εκεί και πέρα είναι άλλη υπόθεση.

O Πανσερραϊκός παίζοντας εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς βαρίδια στα πόδια, καθώς οι συνεχόμενες νίκες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τους έχουν προσδώσει χαρακτήρα νικητή, είναι έτοιμος για τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρει τι πρέπει να προσέξει και άπαντες είναι σίγουροι πως με εμφάνιση ανάλογη αυτών τους τελευταίους μήνες, εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει.

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έχει δύσκολη έδρα, έχοντας βέβαια μία απρόσμενη ήττα από την Καστοριά και πολλές ισοπαλίες, ενώ μία από αυτές είναι κόντρα στον ΑΡΗ, με την αναμέτρηση όμως τότε να γίνεται στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του προέδρου Γιάννη Ζαντόπουλου πως αν ο Πανσερραϊκός περάσει από αυτή την έδρα γίνεται φαβορί για το πρωτάθλημα.

Οδηγός για τους “κόκκινους” θα μπορούσαν να είναι οι τρεις προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις, καθώς οι δύο ομάδες έχουν παίξει σε φιλικό, πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Πανσερραϊκό να έχει τρεις νίκες, συνολικά τέρματα 8-0, ενώ ο Γαϊδαρτζής που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια, δίνοντας μάλιστα την πρόκριση στην ομάδα του στο 1-0 του κυπέλλου.

Χωρίς προβλήματα στους Αμπελόκηπους

Με 20μελη αποστολή θα βρεθεί ο Πανσερραϊκός στους Αμπελόκηπους αφού δεν υπάρχουν προβλήματα, πλην του Τάντιτς που θα μπει στο επόμενο παιχνίδι και του τραυματίαΚαρακούτη, ενώ εκτός έμειναν και οι Πολυχρονίδης, Κασμερίδης και Μπαντάκ.

Στην αποστολή είναι οι: Ανδρούτσος, Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ολίσε, Κ.Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπονέρης, Τσουκαλάς, Ραχίμ, Ναουμτσέφσκι, Παπαστεργίου, Γκόγκας, Γαϊδαρτζής, Ασλανίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα