«ΑΡΗΣ από το 1960»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπορεί ως σύλλογος να περνάει δύσκολες στιγμές αλλά παραμένει μεγάλος και αυτό φαίνεται από την αγάπη του κόσμου και τις ανθρώπινες ιστορίες που γράφουν ιστορία.

Μία από αυτές είναι της κ. Γίτσας Κατσιγιάννη, η οποία βρέθηκε στο κλειστό της Ρόδου για να παρακολουθήσει την ομάδα του ΑΡΗ μαζί με τον σύζυγο της. Κάτοικος Αθηνών, διατηρεί μία φιλική σχέση με τον Κώστα Χαρίση ενώ ήταν καθηγήτρια ως Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, του Αντώνη Ασημακόπουλου στο Γυμνάσιο.

Η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην Ρόδο κοντά στον ΑΡΗ, κάτι που κάνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, δίνοντας το παρών σε κάθε αναμέτρηση των «κιτρίνων» στο «Νησί των Ιπποτών».

Η ίδια μιλώντας στο AllAboutARIS.com τόνισε ότι παραμένει πιστή οπαδός του ΑΡΗ από το 1960 και όποτε έχει την δυνατότητα παρακολουθεί από κοντά αγώνες της ομάδας, ενώ το ταξίδι της στην Ρόδο είναι κάθε χρόνο… σίγουρο για τη ίδια.

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που βρέθηκαν επίσης στο «Βενετόκλειο» και γνωρίστηκαν μαζί της, της χάρισαν μία φανέλα της ομάδας, ως δείγμα του σεβασμού προς το πρόσωπο της και της αγάπης της για την ομάδα εδώ και 55 χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα