Έτσι δείχνουν την αγάπη τους για την Πάρμα

από AllAboutARIS

Διαβάστε για την ενέργεια τριών τιφόζι να πλειοδοτήσουν σε δημοπρασία για να στηρίξουν την ομάδα του Ντοναντόνι.

Πάρμα βρίσκεται μία ανάσα από τη χρεοκοπία και το πιθανότερο είναι από τις 19 Μαρτίου να περάσει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, οι οπαδοί της ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να την αφήσουν μόνη της μέσα στα χίλια προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Έτσι, τρεις οπαδοί της από το Αζόλο, επαρχία του Τρεβίζο, πήραν μέρος σε δημοπρασία στην οποία εκτίθονταν πράγματα που είχαν κατασχεθεί πρόσφατα από το προπονητικό κέντρο της Πάρμα (πάγκοι, ντουλάπια, οχήματα, ιατρικός εξοπλισμός) και κατάφεραν το… ακατόρθωτο.

Έδωσαν 1.400 ευρώ και αγόρασαν τους πάγκους των αποδυτηριών για να τους χαρίσουν στην ομάδα, με το εντυπωσιακή σε αυτή την είδηση να είναι πως θα μπορούσαν να είχαν δώσει λιγότερα αν δεν συναγωνίζονταν στις προσφορές με το γιατρό του συλλόγου που έπαιρνε μέρος στη δημοπρασία με τους ίδιους ακριβούς σκοπούς!

Πάντως ο γιατρός της Πάρμα, Ντ’Αλεσάντρο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια καθώς κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσφορά για ιατρικό εξοπλισμού αλλά και εξοπλισμό γυμναστηρίου,που και αυτός με τη σειρά του θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των “παρμέντσι”.

Σημειώνεται πως οι τρεις οπαδοί της Πάρμα, οι Αντρέα, Τζορντάνο και Μικέλε, αποκάλυψαν πως έχουν έναν “μυστικό ευεργέτη”, χωρίς να θέλουν πάντως να τον κατονομάσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα