Ενοχλήσεις ο Καπνίδης, κανονικά ο Σαμαράς

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Σαμαράς προπονήθηκε αλλά δεν ισχύει το ίδιος και για τον Αντώνη Καπνίδη που έμεινε εκτός.

Μία επιστροφή και μία απουσία λοιπόν στην  σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ. Ο Δημήτρης Σαμαράς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 24ώρο και προπονήθηκε κανονικά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντώνης Καπνίδης, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους, αποχώρησε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Πέτρος Μπαϊμάκης, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.  

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα επιστρέψει ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΑΡΗ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έριξε και πάλι το βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Κλήση στην εθνική ομάδα Παίδων (U-17) για τον Ιακωβίδη

 

Με έγγραφο που απέστειλε η Ε.Π.Ο. σήμερα στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει για την κλήση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη στην εθνική ομάδα Παίδων (U-17).

Ο 16χρονος διεθνής τερματοφύλακας του ΑΡΗ θα συμμετάσχει στις προπονήσεις και στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Elite Round Group 4 του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2014-’15, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία από τις 16 μέχρι τις 27/03.

Ο Ιακωβίδης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαρτίου και θα επιστρέψει στις 28 του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα