Ο κόσμος πάει… Παλέ

από AllAboutARIS

Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία όσον αφορά τα εισιτήρια των αγώνων της Α1 μέχρι την 19η αγωνιστική στην φετινή χρονιά, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες όπου υπάρχει αύξηση της προσέλευσης.

Οι αριθμοί του ΑΡΗ παρουσιάζουν αυξητική τάση σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δείγμα ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια. Βέβαια η προσέλευση θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη όμως ακόμα υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα λοιπόν φέτος ο ΑΡΗΣ σε οχτώ εντός έδρας αγώνες από τους οποίους οι δύο ήταν κεκλεισμένων των θυρών, έχει 19.431 εισιτήρια. Νούμερο το οποίο ισχύει ουσιαστικά για έξι παιχνίδια και το οποίο σημαίνει 3.238 εισιτήρια ανά αγώνα (σε αυτά υπολογίζονται φυσικά και τα εισιτήρια διαρκείας). Και μπροστά τους βέβαια οι «κίτρινοι» έχουν τα δύο ντέρμπι με Παναθηναικό και Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, οπότε το νούμερο μπορεί να γίνει μεγαλύτερα, ενώ στην σχετική λίστα ο ΑΡΗΣ είναι πέμπτος, με την πρώτη τριάδα να είναι Παναθηναικός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ που έχουν γήπεδα τριπλάσιας χωρητικότητας (ΟΑΚΑ και ΣΕΦ) ενώ τέταρτος είναι ο Απόλλωνας Πατρών ο οποίος όμως έχει δώσει 10 αγώνες εντός έδρας, όλους με κόσμο.

Πέρυσι την ίδια χρονιά περίοδο και στην 19η αγωνιστική ο ΑΡΗΣ είχε 16.879 εισιτήρια (2.109 ανά αγώνα), δεύτερος στην σχετική λίστα σε εννέα αγώνες, ένας κεκλεισμένων, ενώ την περίοδο 2012-13 είχε 13.618 σε δέκα αγώνες (1.361 ανά αγώνα).

 

Στις παρακάτω φωτογραφίες αναλυτικά τα γραφήματα με τα εισιτήρια στις τρεις τελευταίες σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα