«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με ΑΦΜ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Να μην ανησυχεί κανένας για το αγωνιστικό- Υπάρχουν κάποιοι στον ΑΡΗ που θέλουν να αποτύχει η προσπάθεια για να ζουν σαν παράσιτα από το πτώμα του»

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Γιακουμίδης στην κριτική που δέχεται από χτες για τις δηλώσεις του περί δεύτερου πλάνου. Το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On AIR», εξαπολύοντας ευθεία επίθεση προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ενώ ξεκαθάρισε έστω και με μία μέρα καθυστέρηση ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με ΑΦΜ.

Αναλυτικά: 

Για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά τις χτεσινές του δηλώσεις: «Πήρε έκταση από τους ίδιους γνωστούς-άγνωστους κύκλους, οι οποίοι αντί να χαίρονται που για την εξυγίανση του ΑΡΗ, ζουν σαν παράσιτα πάνω του. Το σχέδιο είναι μη διαπραγματεύσιμο. Να ανέβει ο ΑΡΗΣ και να γίνει η εκκαθάριση. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να το παρερμηνεύσει, το κάνει επειδή θέλει να αποτύχει ο ΑΡΗΣ και να ζει από το πτώμα του. Η εξυγίανση θα έρθει και θα αποβληθούν όλοι αυτοί. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με ΑΦΜ.

Ολους αυτούς πρέπει να τους δείξουμε στον κόσμο. Και θα γίνει. Θα τιμωρηθούν από τον ίδιο τον κόσμο. Εγώ δεν θα γίνω τιμωρός. Εξυγίανση σημαίνει ότι βάζουμε τις βάσεις ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι υγιής και αυτάρκης. Να λειτουργεί με υγεία και αυτό θα φανεί. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη και σέβομαι τον κόσμο που πονάει τον ΑΡΗ. Δεν ανέχομαι όμως την διαστρέβλωση των δηλώσεων μου από ανθρώπους που απομυζούσαν τον ΑΡΗ τόσα χρόνια. Δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να προσβάλει αυτό που έχουμε κάνει».

Για τον Αλεξ Κάλας και πως παρακολουθεί την πορεία της ομάδας: «Δεν ανησυχεί, γιατί έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αδελφό του και τις ικανότητες. Βλέπουμε πως η ομάδα βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα. Η ποιότητα των παικτών και του προπονητή είναι τέτοια, ώστε να οδηγήσει στην άνοδο. Να μην ανησυχεί κανένας για το αγωνιστικό».

Συνεχίζοντας για το θέμα που προέκυψε από χτες, σημείωσε: «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την αλλοίωση αυτών που λέω. Ο κακόπιστος θα την κάνει την κακοπιστία του. Θέλουν δεν θέλουν, θα εξαλειφθούν. Ο μέσος οπαδός του ΑΡΗ έχει αντιληφθεί ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα, μετά από πολλά χρόνια. Υπάρχουν όμως κάποιοι λιγοστοί κακόπιστοι. Θα εξαληφθούν και αυτοί».

Για τις διεργασίες στο εμπορικό κομμάτι: «Αυτά που γίνονται, είναι μία προετοιμασία η οποία θα υλοποιηθεί στην Φούτμπολ Λιγκ, μετά το καλοκαίρι».

Για την παρουσία του Eau Claire ARIS FC, της ομάδας του Ελληνομαερικανού, Γκρεγκ Σαλιάρα, στην Θεσσαλονίκη: «Κάποιος με έφερε σε επαφή μαζί τους και φυσικά είναι καλοδεχούμενοι. Στο παρελθόν δεν έγιναν δεκτοί. Τους φέραμε στο γήπεδο, τους ξεναγήσαμε και νομίζω πως θα γίνει και ένα φιλικό με την δεύτερη ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα