"Πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τι σημείωσε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΑΡΗ

O ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Βασίλης Κωνσταντινίδης μίλησε για την νίκη επί του Ακροποτάμου και την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Αρενα:

Για το γκολ που πέτυχε:

« Πάντα είναι μια όμορφη στιγμή να σκοράρεις. Πήρα μια τέλεια κάθετη από τον Ποι και για τον επιθετικό το να σκοράρει είναι οξυγόνο. Ευτυχώς το γκολ μου «κλείδωσε» το παιχνίδι και έφυγε το άγχος».

Για την Γ’ εθνική:

«Έχει σφιχτές και σκληρές ομάδας η Γ’ εθνική. Δεν έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο και πρέπει να μάθουμε να… «ξεκλειδώνουμε» την άμυνα. Εμείς έχουμε μια φιλοσοφία πως η μπάλα πρέπει να είναι πάντα κάτω και αυτό προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε όλοι. Φοράμε την φανέλα του Άρη και πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για την μάχη στη κορυφή:

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα φαίνεται πως θα πάει μέχρι το τέλος αυτή η μάχη. Θα είναι πολύ σημαντικά τα μεταξύ μας παιχνίδια και ελπίζω ο Πανσερραϊκός να μας κάνει κάποιο δώρο σε κάποιο παιχνίδι όπως αυτό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που τρέχουν. Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια μας και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι αντίπαλοι μας».

Για το παιχνίδι στα Γιαννιτσά:

« Πιστεύω ότι όταν παίζει κάποιος με τον Άρη θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι πιο πολύ από ποτέ. Δεν υπάρχει χώρος για γκέλες και κάθε Κυριακή θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Προτεινόμενα Άρθρα